Biletul zilei 21-09-2014


Biletul zilei este format din 6 evenimente cu o cota totala de 14. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W031724110884

Primul meci al zilei si primul pe care vom miza vine din Rusia, acolo unde campioana TSKA Moscova va primi vizita celor de la Lok. Moscova. La oaspeti sunt probleme mari, antrenorul a fost schimbat, 3 jucatori titulari nu pot juca, iar cei mai buni jucatori ai echipei nu sunt in forma, asadar pronosticul nostru 1 solist. In Liga 1 avem de la ora 21:00 meciul etapei, Petrolul va primi vizita celor de la Steaua. “Lupii galbeni” au adus saptamana asta un nou antrenor, ramane de vazut cum se va descurca Petrolul fara Razvan Lucescu dar mai ales fara 3 jucatori foarte importanti: Mutu, Juan Albin si Felipe Teixeira.

In Premier League avem 2 jocuri destul de interesanti, United joaca la nou promovata Leicester, asadar sansa buna pentru Van Gaal de a lega 2 victorii consecutive dupa cea cu QPR. Un alt solist de astazi este Tottenham care va juca pe teren propriu cu ultima clasata West Brom. Meciul zilei din Franta este cel dintre PSG si Lyon, un meci ce are o favorita clara, desi PSG a mai facut surprize cu echipele mici, totusi in partidele mai importante s-a descurcat foarte bine. Un meci ce se anunta foarte spectaculos vom avea in Bundesliga intre Wolfsburg si Leverkusen, oaspetii marcheaza foarte mult insa si primesc goluri, de aceea recomandam pariul ambele echipe dau gol.

Biletul zilei 21-09-2014

PSG – Lyon 1 si PSG da minim 2 goluri
Wolfsburg – Leverkusen ambele echipe dau gol
Petrolul – Steaua sansa dubla X2
Leicester – Manchester United 2 solist
Tottenham – West Brom 1 solist
CSKA Moscova – Lokomotiv Moscova 1 solist
biletul-zilei-21-09-2014