Biletul zilei 21.08. - Meciuri tari in campionatele Europei


Biletul zilei 21.08. – Meciuri tari in campionatele Europei

Pe Biletul zilei de ieri am indicat 3 ponturi corecte din 4. Asa cum se intampla deseori, am pierdut cea mai mica cota, 1.45 pentru victoria lui St Etienne. Puteti vedea acest bilet aici. Astazi avem meciuri in Liga 1, Bundesliga, Ligue 1 si Primera Division. In Franta se intalnesc ultimele doua campioane, Montpellier vs PSG, in timp ce in Spania avem un derby al Andaluziei – Malaga vs Sevilla – un duel care de regula se termina cu multe goluri.

Biletul zilei 21.08.2015 – Cota 7,17  la Sportingbet

Nr. Eveniment Pronostic Cota Competitie
1 ASA Tg Mures – FC Voluntari 1 1,50 Liga 1
2 Hertha Berlin – Werder Bremen X2 1,72 Bundesliga
3 Malaga – Sevilla Peste 2,5 goluri 1,90 Primera Division
4 Montpellier – PSG 2 1,45 Ligue 1

ASA Tg Mures – FC Voluntari

  • ASA a obtinut un singur punct in ultimele 4 etape, postul lui Miriuta este amenintat si nu exista meci mai lejer decat cel cu FC Voluntari pentru redresarea echipei. Nou promovata este pe ultimul, loc in Liga 1, fara nici o victorie si cu evolutii tot mai slabe de la meci la meci. In ultimele doua deplasari Voluntari a pierdut cu 0-2 la CFR Cluj si cu 0-3 la Dinamo. Urmeaza 0-4?

Hertha Berlin – Werder Bremen

  • Hertha vine dupa un nesperat 1-0 pe terenul lui Augsburg si se poate multumi si cu un punct in acest meci, mai ales ca are si jucatori importanti indisponibili. Werder a pierdut in etapa de debut pe teren propriu cu Schalke si este obligata sa obtina un rezultat pozitiv pentru a nu se instala deja pe ultima pozitie a clasamentului. Oaspetii au facut cateva transferuri interesante in vara si sunt capabili sa obtina cel putin un punct la Berlin.

Malaga – Sevilla

  • Cele doua s-au intalnit si in ultima etapa din sezonul trecut, meciul terminandu-se cu 5 goluri. Atat Malaga cat si Sevilla au jucat foarte deschis si in meciurile de pregatire. Sevilla are si un meci oficial, Supercupa Spaniei, terminat cu un incredibil 4-4 in timpul regulamentar. Sanse mari pentru cel putin 3 goluri in acest duel.

Montpellier – PSG

  • Montpellier este campioana din 2012, PSG este castigatoarea ultimelor 3 sezoane. Gazdele traverseaza o forma slaba, fiind fara punct si fara gol marcat dupa primele doua etape. PSG este deja lider cu 6 puncte din 6 posibile si este fara gol primit. Campioana se descurca excelent chiar si fara Ibrahimovic si Di Maria, ambii accidentati. 2 solist!

<<<Biletul zilei 21.08.2015 – Cota 7,17  la Sportingbet>>>

Biletul zilei 21.08. - Meciuri tari in campionatele Europei