Biletul zilei 20-12-2013


Biletul zilei de astazi este format din 5 evenimente cu o cota totala de 6.42. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314481599787

Prima partida de pe bilet este cea dintre Monaco si Valenciennes, meci ce are o favorite clara, cei de la Monaco trebuie sa castige pentru a ramane aproape de PSG, insa nu stim daca vor castiga la scor de aceea luam doar 1 solist chiar daca este o cota destul de mica. Primul meci din aceasta etapa de Bundesliga este cel dintre Frankfurt si Augsburg, gazdele vin dupa o victorie surprizatoare in ultima etapa la Leverkusen si noi credem ca vineri pot obtinute o victorie ce le va oferi o vacanta de iarna destul de linistita.

Un meci foarte echilibrat vom avea in Spania, intre 2 echipe ce sunt vecine de clasament, duel in care noi credem ca vom vedea putine goluri asa cum am vazut in ultimele meciuri ale celor doua echipe. In Portugalia cei de la FC Porto vor avea un meci destul de usor cu Olhanense, meci in care noi ne astepta la victoria si la pauza si la final a gazdelor dar voi puteti incerca si handicapul de -1 gol sau de ce nu victoria dubla a celor de la Porto. Ultima partida de pe biletul nostru este din Olanda, un meci cu multe goluri ne asteptam sa vedem intre Waalwijk si Twenter chiar daca atunci cand cele doua formatii s-au intalnit au fost mai putine goluri.

Biletul zilei 20-12-2013

Monaco – Valenciennes 1 solist
Frankfurt – Augsburg victorie Frankfurt cu DNB
Elche – Malaga sub 2.5 goluri
Porto – Olhanense 1 pauza 1 final
Waalwijk – Twente peste 2.5 goluri
bz3445