Biletul zilei 20-09-2014


Biletul zilei de astazi este format din 6 evenimente cu o cota totala de 19.98. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W03117231037104

In Premier League vom miza pe 2 meciuri, primul de la 17:00 intre Aston Villa si Arsenal, oaspetii vin dupa o infrangere in Germania cu Dortmund, intr-un meci in care nu au jucat nimic. Ultimele partide directe dintre cele 2 formatii ne-au adus goluri in ambele porti, asa credem ca se va intampla si astazi. Celalalt meci va incepe de la ora 19:30 intre West Ham si Liverpool, “cormoranii” au castigat foarte greu la mijlocul saptamanii cu Ludogorets, iar in ultima etapa de campionat au pierdut pe teren propriu cu Aston Villa. Credem ca pariul cel mai indicat la acest joc este ambele echipe dau gol.

Un meci interesant din Ligue 1 este cel dintre Marseille si Rennes, gazdele se afla intr-o forma foarte buna cu 3 victorii la rand, credem noi ca diseara va veni si a 4-a victorie. In Bundesliga meciul pe care vom miza este cel dintre Mainz si Dortmund, oaspetii clar favoriti insa credem noi ca absentele din lotul Klopp va face din acest joc unul echilibrat, cu goluri la ambele porti. Meciul zilei vine din Serie A acolo unde Milan va primi vizita celor de la Juventus. Daca ar fi sa aleg intre 1 sau 2 as alege 1, cred ca Milan poate obtine o victorie desi Juventus are un lot mult mai valoros. Totusi recomandarea noastra este pe goluri, este derby, cu siguranta vom vedea goluri. Ultima partida pe care mizam vine din Liga 1 acolo unde 2 foste campioane se vor intalni, Otelul si CFR Cluj, gazdele se afla intr-o situatie foarte proasta de care clujenii pot profita, 2 solist e pariul zilei.

Biletul zilei 20-09-2014

West Ham – Liverpool – ambele echipe dau gol
Aston Villa – Arsenal – ambele echipe dau gol
Mainz – Dortmund – ambele echipe dau gol
Milan – Juventus – ambele echipe dau gol
Marseille – Rennes 1 solist
Otelul – CFR Cluj 2 solist
biletul-zilei-20-09-2014