Biletul zilei 20-03-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 3.43. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315381503915

Solistul zilei in Europa League pare a fi Salzburg care primeste vizita celor de la Basel. In tur am avut parte de un meci interesant desi a fost doar 0:0, doar ghinionul a facut ca Salzburg sa nu marcheze minim un gol. Pe teren propriu gazdele au un atac devastator, in ultimele 5 partide de pe teren propriu din toate competitiile au marcat minim 3 goluri. Credem ca victoria pe Salzburg este un bun pariu astazi.

In Spania vom avea un derby interesant intre Betis si Sevilla, oaspetii cauta sa-si ia revansa dupa infrangerea din tur. Sevilla nu a jucat rau in prima mansa insa nu a reusit sa marcheze ceea ce nu credem ca o sa se mai intample in seara asta. Oaspetii trebuie sa atace inca din minutul 1’ pentru a mai spera la calificare iar gazdele pot profita de spatiile din aparare. Credem ca un bun pariu este ambele echipe dau gol. Un alt duel intre 2 echipe din aceeasi tara avem in Italia, intre Fiorentina si Juventus. Cele 2 echipe au remizat 1:1 in mansa tur, intr-un meci destul de echilibrat, Juventus a deschis repede scorul prin Vidal insa cu trecerea timpului Fiorentina a pus probleme si a reusit egalarea in a 2-a repriza prin Gomez. Dupa cum bine stiti finala Europa League se joaca la Juventus acasa, credem ca acest lucru va conta destul de mult pentru echipa lui Conte.

Biletul zilei 20-03-2014

Salzburg v Basel 1 solist
Betis v Sevilla ambele echipe dau gol
Fiorentina v Juventus victorie Juve cu DNB
DC32498554