Biletul zilei 20-02-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente din Europa League cu o cota totala de 4.16. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315101559820

Meciul serii in Europa va fi cel dintre Swansea si Napoli, 2 echipe ce au impresionat pana acum in Europa. Oaspetii au prima sansa la victorie si la calificare dar totusi noi credem ca nu vor avea un joc usor in Tara Galilor. Un pariu indicat pentru acest prim meci ar fi ambele echipe dau gol, in ofensiva celor 2 formatii sunt jucatori de valoare ce pot marca oricand in meci.

Liderul la zi din Italia, Juventus va primi vizita celor de la Trabzonspor. Juventus este clar favorita, pe teren propriu se descurca extrem de bine pe cand oaspetii in deplasare nu se descurca prea bine. Trebuie precizat ca finala Europa League va avea loc pe Juventus Stadium, asadar un motiv in plus pentru italieni sa treaca de acest tur. Tot din Italia vom avea si ultimul meci de pe bilet, este vorba de confruntarea dintre Lazio si Ludogorets. La acest joc mizam pe victoria gazdelor care pot profita de meciurile putine disputate de oaspeti, campionatul din Bulgaria a inceput abia acum o saptamana.

Biletul zilei 20-02-2014

Swansea v Napoli ambele echipe dau gol
Juventus v Trabzonspor 1 si peste 2.5 goluri
Lazio v Ludogorets 1 solist
DCV8756742344