Biletul zilei 2-11-2014


Biletul zilei este format din 5 evenimente cu o cota totala de 11. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0317642041999

Meciul zilei de duminica este cel dintre Manchester City si Manchester United. City a pierdut surprinzator in etapa trecuta la West Ham scor 2-1, infrangere ce i-a distantat la 6 puncte de primul loc. United a scos un punct etapa trecuta in meciul Chelsea, golul egalizator fiind marcat de van Persie in minutele de prelungire. „Diavolii rosii” il vor avea din nou in teren pe Rooney, dupa ce a lipsit la derby-ul cu Chelsea. Ambele echipe au jucatori fantastici in atac, de aceea recomandam pariul ambele echipe dau gol.

Bilbao si Sevilla se vor duela duminica de la 13:00 in primul meci al zilei, gazdele au un inceput foarte slab de sezon, iar dupa 9 etape ocupa locul 15. De partea cealalta Sevilla se descurca foarte bine, iar in 9 meciuri a adunat 22 de puncte si se afla pe locul 2. Urmatorul meci din La Liga este cel dintre Villarreal si Valencia, duel ce in sezonul trecut ne-a oferit cel putin 3 goluri pe meci si goluri la ambele porti. Goluri credem ca vor fi si la Borussia M’gladbach cu Hoffenheim, cele 2 formatii sunt la egalitate de puncte, si se afla in prezent pe locuri de Uefa Champions League. Ultimul meci de pe biletul nostru vine din Ligue 1 acolo unde Marseille revine pe teren propriu si joaca contra lui Lens. Dupa cum si cotele o arata credem ca Marseille va reusi sa castige jocul inca de la pauza.

Biletul zilei 2-11-2014

M. City – M. United ambele echipe dau gol
Bilbao – Sevilla ambele echipe dau gol
Villarreal – Valencia ambele echipe dau gol
M’gladbach – Hoffenheim ambele echipe dau gol
Marseille – Lens 1 pauza / 1 final

biletul-zilei-2-11-2014