Biletul zilei 2-02-2014


Biletul zilei este format din 5 evenimente cu o cota totala de 6.79. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314921023305

Primul meci de pe biletul nostru este duelul zilei, unde Juventus va primi vizita celor de la Inter. Desi este un derby si orice se poate intampla nu putem trece de statistica incredibila a lui Juventus de pe teren propriu care in acest sezon in Serie A a obtinut 10 victorii din tot atatea meciuri. Un alt meci din Italia pe care vom paria este cel dintre Atalanta si Napoli, gazdele practica un joc bun pe teren propriu, au avut pana acum meciuri grele cu echipe de top si s-au descurcat bine, de aceea credem ca vor pune probleme si lui Napoli si vom miza pe “ambele marcheaza”.

Goluri ne asteptam sa vedem la partida dintre West Brom si Liverpool, oaspetii ne-au obisnuit cu partide multe de over in deplasare, in ultimele 5 meciuri am avut parte de un total de minim 3 goluri. Real Madrid poate profita de infrangerea suferita de Barcelona si astfel poate trece pe locul 2, insa nu va avea un meci usor va juca cu Atheltic Bilbao, o confruntare in care ne asteptam sa vedem minim 3 goluri. Ultimul meci de pe bilet este din Premier League, Arsenal va fi gazda celor de la Crystal Palace, un meci in care nu se poate pune problema invingatoarei, tunarii probabil vor castiga si vor marca minim 2 goluri.

Biletul zilei 2-02-2014

Juventus – Inter 1 solist
Atalanta – Napoli ambele marcheaza
West Brom – Liverpool peste 2.5 goluri
Bilbao – Real Madrid peste 2.5 goluri
Arsenal – Crystal Palace 1 si gazdele dau minim 2 goluri
DC3124567886543