Biletul zilei 19-11-2013


Astazi avem un bilet format din 4 evenimente cu o cota totala de 7.34. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314181483305

Pentru biletul de azi am ales 3 solisti, primul este la meciul dintre Croatia si Islanda, gazdele au o echipa mult mai buna cu jucatori precum Mandžukić (Bayern Munchen) sau Modrić (Real Madrid) iar pe teren propriu pot castiga acest joc foarte important.

Ultima sansa pentru echipa lui Didier Deschamps ca sa ajunga la Cupa Mondiala este sa invinga nationala Ucrainei cu 3:0 dupa ce in tur Franta a pierdut cu scorul de 2:0. Franta este o echipa cu jucatori foarte buni care joaca la cele mai bune echipe din lume, de aceea pariul nostru este 1 solist.

Romania a jucat destul de slab in meciul tur cu Grecia, partida pierduta cu scorul de 3:1 insa astazi vor fi cateva modificari in echipa care ar putea schimba in bine jocul tricolorilor. Asadar mizam pe victorie Romaniei intr-o cota de 2.10.

Daca in meciul tur dintre Suedia si echipa lui C. Ronaldo Portugalia nu am avut parte decat de un gol, acum ne asteptam ca cele 2 formatii sa marcheze mai mult, de aceea vom miza la acest joc pe pariul „ambele echipe marcheaza” intr-o cota de 1.85

Biletul zilei 19-11-2013

Croatia – Islanda 1 solist
Franta – Ucraina 1 solist
Romania – Grecia 1 solist
Suedia – Portugalia ambele echipe marcheaza
marti-bilet-cota-7