Biletul zilei 19-10-2014


Biletul zilei este format din 5 evenimente cu o cota totala de 15. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0317511027407

Din Serie A am ales sa mizam pe 2 meciuri, primul este cel dintre Verona si AC Milan, un meci echilibrat, cele 2 formatii sunt la egalitate de puncte, insa Milan are mai multe goluri marcate insa si mai multe primite. Celalalt meci este meciul etapei, Inter o va primi de la ora 21:45 pe Napoli, gazdele se afla intr-o forma destul de slaba vin dupa 2 infrangeri, ceea ce nu putem spune si de oaspeti care in ultimele 2 partide au luat 6 puncte foarte importante. La ambele meciuri mizam pe goluri la ambele porti. Ultimul meci pe care vom miza vine din Liga 1 acolo unde liderul Ligii 1 va primi vizita celor de la U Cluj, care in etapa trecuta au reusit prima victorie cu Ogararu pe banca. Credem ca va fi un joc deschis cu minim 3 goluri, Steaua joaca mereu ofensiv insa credem ca si cei de la “U” Cluj au un stil mai ofensiv de la venirea lui Ogararu.

casino-sb

Primul meci din Premier League de duminica este de la ora 15:30 intre ultima clasata QPR si Liverpool. Desi gazdele au un lot decent, cu siguranta nu cel mai slab din campionat iata ca dupa 7 etape sunt pe ultima pozitie si daca nu isi revin curand, la anul se vor intoarce in liga secunda. Liverpool nu a avut un start de sezon prea bun, foarte multi jucatori au venit in vara si a fost destul de greu pentru ei sa se integreze in jocul “cormoranilor”. Ambele formatii vor cauta victoria de aceea mizam pe goluri la ambele porti. Liderul Ligue 1 Marseille va primi duminica de la ora 15:00 vizita celor de la Toulouse, echipa care se afla pe locul 8. Ambele formatii vin dupa meciuri foarte bune si cu goluri marcate, de aceea recomandam pariul GG.

Biletul zilei 19-10-2014

Steaua – U Cluj peste 2.5 goluri
Marseille – Toulouse ambele echipe dau gol
QPR – Liverpool ambele echipe dau gol
Verona – Milan ambele echipe dau gol
Inter – Napoli ambele echipe dau gol

biletul-zilei-19-10-2014