Biletul zilei 19-01-2014


Biletul zilei este format din 4 evenimente cu o cota totala de 8.82. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314781309283

Primul eveniment de duminica este din Premier League acolo unde echipa lui Chiriches va juca de la ora 15:30 impotriva celor de la Swansea. 4 din ultimele 5 partide jucate pe teren propriu de Swansea s-au incheiat cu goluri in ambele porti, de aceea si la acest joc vom miza pe “ambele echipe dau gol”. Ultimul meci din Premier League va fi un super derby intre Chelsea Londra si Manchester United. Forma mai buna a gazdelor plus faptul ca vor juca pe teren propriu ne fac sa mizam pe victoria “albastrilor”.

Pe bilet avem si o partida din Eredivisie, si nu orice partida ci una foarte tare intre 2 echipe ce in anii trecuti se bateau pentru titlul. PSV din pacate in sezonul acesta nu se mai bate la titlul, in acest moment se afla doar pe locul 7, de aceea credem ca Ajax va obtine victoria si se va lupta pana la final cu Vitesse si Twente pentru campionat. Ultimul meci de pe bilet este din La Liga acolo unde Villarreal va fi gazda celor de la Almeria. Ca si in ultimul meci de pe teren propriu cand Villarreal a castigat si a facut spectacol marcand multe goluri noi credem ca si cu Almeria va fi la fel adica 1 si peste 2.5 goluri in joc.

Biletul zilei 19-01-2014

Swansea – Tottenham ambele marcheaza
Chelsea – Manchester United 1 solist
Ajax – PSV 1 solist
Villarreal – Almeria 1 si peste 2.5 goluri
454DC0694544