Biletul zilei 18-10-2014


Biletul zilei este format din 6 evenimente cu o cota totala de 28. Codul pentru agentia Superbet este acesta: W0317509987136

Meci cu goluri se anunta in prima liga belgiana la Mechelen cu Anderlecht, gazdele au la fel de multe goluri marcate ca oaspetii de sambata insa au si foarte multe goluri primite, aproape dublu fata de liderul Anderlech. Din Bundesliga am ales sa mizam pe Stuttgart si Leverkusen, gazdele se afla intr-o forma slaba, fiind abia pe locul 16 dupa 7 etape. Stuttgart trebuie sa atace, are nevoie de puncte mai ales ca joaca pe teren propriu, iar de acest lucru poate si sigur va profita Leverkusen, care are un joc foarte bun de contraatac.

In Liga 1 un meci ce ne-a atras atentia este cel dintre Viitorul si ultima clasata Otelul. Este destul de clar pronosticul aici, 1 solist, oaspetii de 4 etape sunt fara victorie si fara gol marcat. La Liga ne aduce un joc interesant intre o echipa care se afla intr-o forma slaba (Athletic Bilbao) si o alta care are un start de sezon neasteptat (Celta Vigo). Vedem un duel cu goluri, Bilbao trebuie sa atace, iar Celta poate marca destul de usor pe contraatac, asadar recomandarea noastra este peste 2.5 goluri.

casino-sb

Premier League ne aduce sambata cateva meciuri foarte interesante, Manchester City vs Tottenham fiind unul dintre ele. City se afla pe locul 2 si vine dupa 2 victorii cu echipe usoare, pe cand cei de la Tottenham au avut in ultimele 2 etape meciuri mai grele cu Arsenal si Southampton. Anul trecut a fost macel pentru Tottenham pe Etihad care a incasat 6 goluri, ceea ce nu credem ca se va mai intampla si sambata la pranz, pariul nostru este pe goluri, minim 3 la numar. Un alt duel dintre Anglia este cel dintre Crystal Palace si Chelsea, oaspetii sunt neinvinsi dupa 7 etape si trec printr-o perioada foarte buna, totusi credem ca la fel ca sezonul trecut Crystal Palace va face fata, poate nu va castiga insa credem ca nu va pierde la mai mult de 1 gol diferenta. Ultimul meci pe care mizam din Premier League este cel dintre Newcastle si Leicester, credem ca Newcastle isi va arata adevarata valoare si va reusi sa obtina prima victorie in acest sezon contra nou promovatei Leicester.

Biletul zilei 18-10-2014

Viitorul – Otelul 1 solist
Manchester City – Tottenham peste 2.5 goluri
Newcastle – Leicester 1 solist
Mechelen – Anderlecht ambele echipe dau gol
Stuttgart – Leverkusen ambele echipe dau gol
Bilbao – Celta Vigo peste 2.5 goluri
biletul-zilei-18-10-2014