Biletul zilei 18-02-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 3. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315071293395

Prima partida este din Liga 1 acolo unde Steaua va disputa a 2-a restanta din acest sezon cu “U” Cluj. Stelistii au inceput perfect acest an fotbalistic cu o victorie 4:0 cu Concordia, victorie ce a dus-o pe Steaua pe primul loc la egalitate cu Astra dar cu un golaveraj mai bun. Nu credem ca impotriva lui “U” Cluj stelistii vor avea un meci la fel de usor ca cel de acum cateva zile dar totusi credem ca diferenta de valoare se va vedea si vor obtine o victorie inca de la pauza.

Astazi revine Liga Campionilor cu 2 meciuri tari din optimile competitiei. PSG se va deplasa in Germania pentru un joc cu Leverkusen. Oaspetii pleaca favoriti la casele de pariuri, au de partea lor experienta din sezonul trecut dar si valoare jucatorilor superioara fata de nemti. Credem ca in aceasta prima mansa PSG va reusi sa nu piarda, asadar X2 este pariul nostru. Meciul serii este cel jucat in Anglia intre City si Barcelona. Cele 2 formatii vin dupa meciuri foarte bune, englezii au castigat cu 2:0 in Cupa Angliei contra celor de la Chelsea si astfel si-au luat revansa dupa infrangerea din campionat, iar spaniolii au trecut cu un scor de tenis de Vallecano, 6:0. Ambele formatii practica un foarte bun joc ofensiv de aceea credem ca cel mai bun pariu este “GG”.

Biletul zilei 18-02-2014

Steaua v U Cluj 1 pauza 1 final
Leverkusen v PSG sansa dubla X2
Manchester City v Barcelona ambele marcheaza
DC3476344