Biletul zilei 18-01-2014


Biletul zilei este format din 5 evenimente cu o cota totala de 9.98. Codul pentru agentia de teren SuperBet este acesta: W0314771238531

Primul meci de pe bilet este din Premier League acolo unde liderul Arsenal va primi vizita celor de la Fulham. Oaspetii au primit multe goluri in ultimele deplasari si nu prea au reusit sa ia puncte, noi credem ca nici sambata nu vor reusi sa ia puncte, ne asteptam la o victorie a tunarilor inca de la pauza pentru o cota de 1.6. Al doilea meci vine tot din U.K acolo unde Liverpool va fi gazda celor de la Aston Villa. Ultimul meci al celor de la Liverpool a fost de senzatie, un 3:5 pe terenul celor de la Stoke, asadar multe goluri, de aceea credem ca si cu Villa se vor marca peste 2.5 goluri iar gazdele vor invinge.

Madrilenii de la Real vor avea o deplasare usoara la ultima clasata Betis. In 4 din ultimele 5 deplasari echipa condusa de Ancelotti a marcat minim 2 goluri, de aceea pariul nostru va fi “Real da gol in ambele reprize”. Un meci de 1 solist este partida dintre Roma si Livorno din Serie A, un meci pe care gazdele probabil il vor castiga insa pentru a creste cota vom alege combinatia 1 si 2-3 goluri in meci. Ultima partida de pe bilet este din Franta, este vorba de duelul dintre Sochaux si Montpellier, 2 formatii ce se bat pentru evitarea retrogradarii. Cu cea mai slaba aparare din Ligue 1 noi credem ca Sochaux nu va putea castiga cu Montpellier.

Biletul zilei 18-01-2014

Arsenal – Fulham 1 pauza 1 final
Liverpool – Aston Villa 1 si peste 2.5 goluri
Betis – Real Madrid oaspetii dau gol in ambele reprize
Roma – Livorno 1 si 2-3 goluri in meci
Sochaux – Montpellier sansa dubla X2
DC0549453