Biletul zilei 17-12-2013


Biletul zilei de astazi este format din 5 evenimente cu o cota totala de 9.74. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314451375184

Primul eveniment de pe biletul nostru este si primul in Liga 1 pentru ziua de marti, este vorba de duelul dintre Corona si Ceahlaul. In acest duel vom miza pe o victorie cu Handicap 0 pe oaspetii care au o echipa mult mai buna fata de cei de la Corona care probabil vor retrograda in acest sezon mai ales ca au si probleme financiare. La partida dintre Viitorul si Concordia ne asteptam sa vedem putine goluri, sub 2.5 fiind recomandarea noastra.

Meciul zilei de marti este cel dintre Vaslui si Dinamo, oaspetii trec printr-o perioada foarte buna asa cum si moldovenii au practicat jocuri bune in ultimele partide. Noi credem ca vom vedea un meci foarte echilibrat cu egal cel putin la pauza, psf X fiind principalul pariu. Barcelona va juca in seara asta returul cu cei de la Cartagena pe care i-au invins in tur cu scorul de 1:4. Tot la multe goluri ne asteptam si la acest joc, peste 3.5 goluri este recomandarea noastra. Ultima partida este una interesanta si cu multe goluri speram noi, este vorba de meciul dintre Guangzhou si Bayern, la ce lot au nemtii chiar si cu rezervele credem ca putem vedea peste 3.5 goluri.

Biletul zilei 17-12-2013

Corona – Ceahlaul victorie Ceahlaul cu DNB
Viitorul – Concordia sub 2.5 goluri
Vaslui – Dinamo pauza sau final X
Barcelona – Cartagena peste 3.5 goluri
Guangzhou – Bayern peste 3.5 goluri
dc3453432