Biletul zilei 17-05-2014


Biletul zilei de astazi este format din 6 evenimente cu o cota totala de 10. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315961008434

Primul meci de pe biletul nostru este din Liga 1 acolo unde Petrolul va primi vizita celor de la Steaua. Deja campioni stelistii nu vor mai forta in acest final de sezon, ca si in meciul din etapa trecuta cu Pandurii, Reghe va folosi mai multe rezerve. De acest lucru poate profita Petrolul care are inca sanse la locul 2. Cel mai important meci din Anglia din acest weekend este cel dintre Arsenal si Hull City, finala Cupei Angliei pe care tunarii au sanse foarte mari sa o castige. De la 22:00 in Ligue 1 Lorient si Lille se vor duela intr-un joc foarte important pentru oaspeti, care trebuie sa castige pentru a-si mentine pozitia actuala, ultima de Champions League.

Saint Etienne va juca pe teren propriu cu Ajaccio, un meci extrem de important pentru gazde, daca vor castiga iar Lille va pierde cu Lorient atunci Etienne va urca pe locul 3 si va juca in Champions League. Tot din Franta avem si un duel la retrogradare, Sochaux va primi vizita celor de la Evian intr-un meci de totul sau nimic pentru gazde. Sochaux trebuie sa obtina victoria pentru a ramane in prima liga. Meciul zilei vine din Primera Division acolo unde Barcelona si Atletico Madrid vor juca cu trofeul pe masa. Data forma din ultimele etape a catalanilor care nu au reusit sa castige nici cu Getafe nici cu Elche credem ca sansa dubla X2 este pariul potrivit.


Biletul zilei 17-05-2014

Petrolul v Steaua gazdele marcheaza minim un gol
Arsenal v Hull City Arsenal castiga cupa
Lorient v Lille 2 solist
St.Etienne v Ajaccio victorie Etienne cu handicap -1
Sochaux v Evian victorie Sochaux cu DNB
Barcelona v Atletico sansa dubla X2
DCGHJ75675432

Statistica biletul zilei mai: 2W – 1L