Biletul zilei 17-03-2014


Biletul zilei este format din 3 meciuri cu o cota totala de 3.85. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315351263220

In Serie A avem un meci interesant intre Torino si Napoli, gazdele nu trec printr-o perioada prea buna insa pot profita de programul incarcat al oaspetilor. Napoli a jucat joia trecuta in Europa League cu Porto iar peste doar 3 zile va juca returul. Credem ca cei de la Torino pot “fura” un punct echipei conduse de Benitez.

Otelul Galati va primi vizita celor de la Ceahlaul intr-un meci din etapa cu numarul 23 din Liga 1. Gazdele au prima sansa, in ultimele 3 meciuri ale celor 2 echipe se vede o forma clar diferita, galatanii practica un joc mult mai bun si gasesc mult mai usor drumul spre poarta, de aceea credem ca 1 cu DNB este un pariu bun. Ultima partida din La Liga ne aduce un duel interesant intre locul 5 ocupat in prezent de Villarreal si ocupanta locului 4 Ath.Bilbao. Cele 2 formatii se bat pentru ultimul loc de UCL, oaspetii au un avans destul de mare fata de urmatoare clasata insa cu o victorie “submarinul galben” se poate apropia la 4 puncte de locul 4 ocupat in prezent de Bilbao. Credem ca va fi un joc deschis cu goluri in ambele porti.

Biletul zilei 17-03-2014

Torino v Napoli sansa dubla 1X
Otelul v Ceahlaul victorie Otelul cu DNB
Villarreal v Bilbao ambele echipe dau gol
DC3432432