Biletul zilei 16-04-2014


Biletul zilei este format din 4 evenimente cu o cota totala de 4.16. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315651111777

Miercuri seara vom afla prima finalista din Cupa Romaniei, dintre Astra si Petrolul. Prima mansa s-a terminat nedecis 0:0, a fost un joc echilibrat si cu putine faze de poarta. Si la acest meci credem ca vom vedea un echilibru, si putine goluri, ambii antrenori practica un stil de joc defensiv. Daca la meciul din Romania nu ne asteptam la goluri, in Spania vom avea un duel fabulos intre Barcelona si Real Madrid. La o luna de la confruntarea directa din campionat castigata de Barca cu 4:3 astazi vom avea si un trofeu pus in joc, Cupa Regelui. Ambele formatii au jucatori fabulosi in atac, de aceea credem ca pariul “GG” este unul foarte bun.

In Anglia Premier League vom avea 2 restante, Everton va juca pe teren propriu cu echipa de pe locul 12 Crystal Palace. Everton are nevoie de cele 3 puncte pentru a obtine locul 4, ultimul de UCL, insa nu credem ca va fi un meci spectaculos, in 4 din precedentele 5 deplasari ale lui Palace nu am vazut mai mult de 2 goluri. City vrea sa-si ia revansa in fata fanilor dupa infrangerea in fata celor de la Liverpool. Echipa lui Manuel Pellegrini nu va avea un joc greu, va face probabil scor cu ultima clasata Sunderland.

Biletul zilei 16-04-2014

Astra v Petrolul sub 2.5 goluri
Barcelona v Real Madrid ambele echipe dau gol
Everton v Crystal Palace sub 3.5 goluri
Manchester City v Sunderland victorie City cu handicap -1
DC4567634232

Statistica biletul zilei aprilie: 3 W – 8 L