Biletul zilei 16-02-2014


Biletul zilei este format din 5 evenimente cu o cota totala de 11. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315061184413

Prima partida este din Serie A acolo unde liderul la zi va primi vizita celor de la Chievo. Ultimele 4 partide de pe teren propriu a le lui Juve’ ne-au adus minim 3 goluri, asa ne asteptam sa se intample si la acest joc. Tot din Italia este si partida dintre Atalanta si Parma, joc de la care ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti asa cum s-a intamplat in tur.

Solistul zilei din La Liga credem ca este Bilbao, neinvinsa dupa 12 etape pe teren propriu noi credem ca nu va fi foarte greu de obtinut o victorie impotriva celor de la Espanyol care in ultimele 4 deplasari nu a obtinut decat 2 puncte. Meciul care incheie ziua fotbalistica din Spania este cel dintre Sevilla si Valencia. Ca in 4 din precedentele 5 confruntari directe ne asteptam de la acest joc sa vedem goluri de ambele porti.

Meciul zilei de duminica vine din Anglia, mai exact din F.A Cup acolo unde Arsenal va primi vizita lui Liverpool. Cele 2 echipe se intalnesc la doar cateva zile dupa partida din campionat castigata clar de Liverpool cu 5:1. Credem ca si la acest joc vom vedea goluri in ambele porti.

Biletul zilei 16-02-2014

Juventus v Chievo peste 2.5 goluri
Atalanta v Parma ambele echipe dau gol
Bilbao v Espanyol 1 solist
Sevilla v Valencia ambele echipe dau gol
Arsenal v Liverpool ambele echipe dau gol
DC345678443