Biletul zilei 15-11-2013


Astazi biletul nostru este format din 4 evenimente cu o cota totala de 8.44. Codul pentru agentia SuperBet este aceasta: W0314141219651

Primul meci de pe bilet este cel dintre Islanda si Croatia, partida in care mizam pe goluri in ambele porti, gazdele au marcat aproape in fiecare joc gol pe teren propriu iar croatii au primit gol in fiecare partida din aceasta campanie de calificare pentru Cupa Mondiala din Brazilia.

La cel mai tare meci de astazi, cel dintre Portugalia si Suedia ne asteptam la goluri, ambele marcheaza este pariul principal, cele 2 formatii au marcat multe goluri dar au si primit, iar cu jucatori pe teren precum Cristiano Ronaldo sau Ibrahimovic nu poate fi decat spectacol !

La meciul tricolorilor ne asteptam la maxim 2 goluri in meci, cele doua formatii practica un foarte slab joc ofesiv, insa pe plan defensiv stau foarte bine, asa ca intr-un meci cu o asemenea importanta sub 2.5 este cel mai bun pariu.

Ultimul meci pe care vom paria este cel dintre Ucraina si Franta, vom alege un pariu putin riscant: sansa dubla 1X, pana acum in preliminarii Ucraina s-a descurcat foarte bine pe teren propriu, acum cateva luni a remizat cu o super echipa, este vorba de Anglia.

Biletul zilei 15-11-2013

Islanda – Croatia ambele echipe marcheaza
Portugalia – Suedia ambele echipe marcheaza
Grecia – Romania sub 2.5 goluri in meci
Ucraina – Franta sansa dubla 1X
vineri-bilet-cota-8