Biletul zilei 15-03-2014


Biletul zilei de sambata este format din 3 evenimente cu o cota totala de 3.93. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315331098401

Primul eveniment de pe bilet este din Premier League acolo unde ultima clasata Fulham va primi vizita lui Newcastle. Gazdele se afla intr-o situatie foarte dificila, dar nu imposibila, se afla la doar 4 puncte de ultimul loc care i-ar pastra in prima liga. Fulham trebuie sa atace pentru a obtine cele 3 puncte inca de la inceput, in ultimele 5 meciuri s-a descurcat bine marcand de fiecare data minim un gol insa probleme sunt in aparare de aceea credem ca vom vedea goluri in ambele porti.

Sambata vom avea un duel interesant intre cele 2 Borussii din Bundesliga, Dortmund va primi vizita celor de la Gladbach. Oaspetii au un retur foarte prost, daca in tur se bateau pentru un loc de Liga Campionilor acum mai pot spera doar la Europa League. Desi nu a obtint nicio victorie in retur Gladbach a reusit totusi in ultimele 4 partide sa marcheze, ceea ce credem ca se va intampla si cu Dortmund. Meciul zilei din Eredivise va fi cel dintre Vitesse si PSV, oaspetii au un retur fantastic cu 6 victorii consecutive s-au apropiat la 5 puncte de ultimul loc de UCL. Nici gazdele nu se descurca mai rau, vin dupa 3 victorii consecutive, cei drept cu echipe slabute. Ca si in ultimele 6 confruntari directe ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti.

Biletul zilei 15-03-2014

Fulham v Newcastle ambele echipe dau gol
Dortmund v Gladbach ambele echipe dau gol
Vitesse v PSV ambele echipe dau gol
DC6545356768