Biletul zilei 15-02-2014


Biletul zilei este format din 5 evenimente cu o cota totala de 8.91. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315051100120

Meciul zilei in fotbalul european vine din Cupa Angliei acolo unde Manchester City si Chelsea Londra se vor intalni la doar cateva zile dupa ce s-au intalnit in campionat. Fata de meciul de atunci din campionat cand doar Chelsea a dat gol noi credem ca a cest joc vom vedea goluri in ambele porti mai ales ca este meci de cupa, si probabil vom vedea un joc mai deschis.

Echipa lui Maxim pare ca nu mai gaseste drumul spre victorie, 5 infrangeri din 5 meciuri are in ultimele partide Stuttgard iar sambata va avea o deplasare dificila la Hoffenheim. Desi oaspetii trec printr-o perioada foarte proasta noi mizam pe pariul “GG”. Meciul zilei din Bundesliga va fi intre Leverkusen si Schalke 2 echipe ce vor ca la finalul sezonului sa ocupe un loc de Liga Campionilor. Credem ca vom avea un joc echilibrat cu x cel putin la pauza.

Cei de la Atletico cauta prima victorie dupa 3 infrangeri sambata seara impotriva celor de la Valladolid. Probabil echipa condusa de Simeone va castiga insa cota pentru aceasta victorie este foarte mica, de aceea vom miza pe over 2.5 goluri. Tot un meci cu goluri ne asteptam sa vedem in Olanda intre Twente si Vitesse, 2 echipe ce practica un foarte bun joc ofensiv.

Biletul zilei 15-02-2014

Manchester City v Chelsea ambele echipe dau gol
Hoffenheim v Stuttgart ambele echipe dau gol
Leverkusen v Schalke pauza sau final X
Atletico v Valladolid peste 2.5 goluri
Twente v Vitesse ambele echipe dau gol
DC346732144