Biletul zilei 15-01-2014


Biletul zilei este format din 4 evenimente cu o cota totala de 5.35. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314749520941

La primul meci de pe biletul nostru dintre Lyon si Marseille din Cupa Ligii Frantei ne asteptam sa vedem un duel echilibrat, asa cum am avut in ultimele intalniri directe si mai ales ca cele doua formatii probabil vor introduce si ceva rezerve in acest joc, de aceea credem ca pauza sau final X este un pariu bun. Meci usor in FA Cup pentru Manchester City care va primi vizita echipei de liga secunda Blackburn, noi credem ca gazdele pot marca cel putin 3 goluri in partida.

In Cupa Regelui din Spania Osasuna va primi vizita celor de la Real Madrid in mansa retur. Dupa ce in tur Real a castigat cu 2:0 noi credem ca acum putem vedea goluri in ambele porti, chiar si cu o infrangere la un anumit scor sau cu un egal madrilenii tot se vor califica. Un duel interesant vom avea si in Cupa Italiei acolo unde Napoli va fi gazda celor de la Atalanta, o confruntare in care noi credem ca un pariu destul de bun este 2-4 goluri in meci.

Biletul zilei 15-01-2014

Lyon – Marseille pauza sau final X
Manchester City – Blackburn gazdele dau peste 2.5 goluri
Osasuna – Real Madrid ambele echipe marcheaza
Napoli – Atalanta intre 2-4 goluri
DC0450346554