Biletul zilei 14.10. - Cota 7,30 din 4 evenimente


Biletul zilei 14.10. – Cota 7,30 din 4 evenimente

Dupa 6 zile consecutive cu meciuri in preliminariile Euro 2016 ne intoarcem la fotbalul din Romania, mai exact la primele doua meciuri din sferturile de finala ale Cupei Ligii. Biletul zilei este completat cu doua partide din Cupa Japoniei in care avem cote generoase pentru doua sau mai multe goluri marcate, desi protagonistele au facut spectacol in turul precedent.

Biletul zilei 14.10.2015 – Cota 7,30 la Unibet

Nr. Eveniment Pronostic Cota Competitie
1 Concordia Chiajna vs ASA Tg Mures 2 DNB 1,72 Cupa Ligii
2 Dinamo vs CFR Cluj Sub 2,5 goluri 1,57 Cupa Ligii
3 Vegalta Sendai vs Omiya Ardija HA Peste 2 goluri 1,51 Cupa Japoniei
4 Ventforet Kofu vs Ehime HA Peste 2 goluri 1,79 Cupa Japoniei

Concordia Chiajna vs ASA Tg Mures

  • Chiajna are ca obiectiv principal salvarea de la retrogradare si are meci foarte greu duminica, pe teren propriu cu liderul campionatului, Astra Giurgiu. Lotul gazdelor este modest si mai trebuie si impartit pentru a putea face fata in ambele competitii. In schimb ASA are un lot de calitate, revin fata de meciul precedent Golanski (suspendat cu FC Botosani), N’Doye si Ramiro Costa.

Dinamo vs CFR Cluj

  • Dinamo si CFR Cluj nu prea ofera meciuri spectaculoase atunci cand se intalnesc. 8 din ultimele 10 intalniri directe au avut sub 2,5 goluri. Ambele vin dupa infrangeri pe teren propriu in campionat si vor juca in primul rand sa nu piarda. In urma cu o luna Dinamo si CFR se intalneau in campionat, meciul avand de asemeni mai putin de 3 goluri (2-0 CFR).

Vegalta Sendai vs Omiya Ardija   si   Ventforet Kofu vs Ehime

  • In cazul ambelor partide din Cupa imparatului Japoniei ne asteptam la multe goluri tinand cont de rezultatele din primul tur. Kofu, Ehime si Vegalta Sendai vin dupa victorii cu 3-2, Omiya Ardija dupa victorie cu 3-1. Si intalnirile directe ne conduc spre meciuri cu peste doua goluri (miza se returneaza la ambele partide daca se inscriu exact doua goluri).

<<<Biletul zilei 14.10.2015 – Cota 7,30 la Unibet>>>

BZ14