Biletul zilei 13 octombrie 2015: Sanse mici pentru baraj


Biletul zilei 13 octombrie 2015: Sanse mici pentru baraj

Dupa cum spune si titlul, biletul zilei va viza doua nationale ce au sanse destul de mici pentru a prinde barajul la EURO.

In primul, Olanda trebuie sa invinga pe teren propriu Cehia pentru a avea o sansa la baraj. Cealalta conditie este ca, in celalalt meci al grupei, Turcia sa nu obtina niciun punct pe teren propriu contra Islandei, lucru care mi se pare destul de greu, avand in vedere mai ales ultimele doua rezultate ale islandezilor. Nu doresc sa ma pronunt asupra unei victorii sau a uneei infrangeri a Olandei in acest meci, astfel ca ma voi axa pe numarul de goluri. In grupa Cehia are 16 goluri marcate si 12 primite, pe cand olandezii au inscris 15 goluri, primind 11. In tur cehii au castigat cu 2-1. Si aici ma astept la o partida cu multe reusite.

In al doilea meci de pe biletul zilei Cipru va primi vizita Bosniei. Cipriotii se afla pe pozitia a cincea, la doua puncte in spatele adversarei directe, care ocupa locul al treilea. Intre ele se afla Israel, care ar trebui sa invinga in deplasare Belgia pentru a ajunge la baraj. Sambata trecuta cipriotii s-au impus in Israel cu 2-1, pe cand Bosnia a trecut cu 2-0 de Tara Galilor. Daca bosniacii au 14 goluri marcate si 10 primite in preliminarii, cipriotii au inscris 14, primind tot atatea. In chiar prima etapa Cipru a invins-o pe Bosnia cu 2-1, dupa ce gazdele deschisesera scorul inca din minutul 6. Acum e greu de crezut ca bosniacii sa piarda, desi formatia cipriota a aratat ca poate fi imprevizibila in multe meciuri. Drept urmare, voi plasa faptul ca gazdele nu vor fi invinse la mai mult de un gol.

 

Biletul zilei 13 octombrie 2015: Sanse mici pentru baraj

Biletul zilei 13 octombrie 2015: Sanse mici pentru baraj