Biletul zilei 13-12-2013


Vineri avem un bilet format din doar 4 evenimente cu o cota totala de 6.98. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314411040034

Primul pariul de pe biletul nostru va fi la meciul dintre Otelul Galati si Corona Brasov, o partida in care vom miza pe o victorie a gazdelor care nu au mai castigat in campionat de 4 etape insa in ultimul joc au reusit un egal cu campioana Romaniei Steaua. In Spania avem un singur joc astazi, joc in care ne asteptam la putine goluri, ambele echipe stau cam prost in faza de atac, au dat destul de putine goluri pana acum iar in 4 din ultimele 5 confruntari directe am avut maxim 2 goluri pe meci, asa cum credem ca va fi si vineri seara.

In Bundesliga primul meci al etapei va fi cel dintre Hertha si Werder, oaspetii au a 2- a cea mai proasta aparare dupa Hamburger care are 35 de goluri primite, si noi credem ca si in acest meci cu Hertha va mai primi goluri mai ales ca gazdele cauta o prima victorie acasa dupa 3 etape in care a avut meciuri grele cu echipe precum Schalke sau Leverkusen. Ultima partida de pe bilet este din Franta, acolo unde Montpellier va primi vizita celor de la St. Etienne. Gazdele trec printr-o forma foarte proasta in ultimele partide, fiind fara victorie de 8 etape, iar vineri seara vor primi vizita unei echipe puternice care nici ea nu trece printr-o forma prea buna insa noi credem ca va marca, asa cum a facut-o in 4 din ultimele 4 deplasari.

Biletul zilei 13-12-2013

Otelul – Corona Brasov 1 solist
Levante – Elche sub 2.5 goluri in meci
Hertha – Werder peste 2.5 goluri in meci
Montpellier – St. Etienne ambele echipe dau gol
cota6