Biletul zilei 13-04-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 2.45. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315628736032

In Liga 1 vom avea duminica 2 meciuri, noi am ales sa mizam pe jocul dintre Otelul Galati, ocupanta locului 13 si CFR Cluj, echipa ce se afla in prezent pe 7. Galatenii se afla la doar un punct de primul loc retrogradabil ocupat de U.Cluj in timp ce clujenii sunt lipsiti de grijile retrogradarii dar si fara sanse la locurile de Europa League. CFR nu a jucat deloc bine la ultima partida cu Petrolul in care a evoluat aproape o repriza cu un om in plus si abia a scos o remiza. Credem ca otelarii pot scoate macar un egal pe teren propriu.

Super meci in prima liga din Anglia, Liverpool si City se vor duela cu incepere de la ora 15:37. Liverpool se afla la unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani si vine dupa 9 victorii consecutive. Cei de la City au de partea lor experienta si lotul mult mai valoros insa la acest joc orice se poate intampla de aceea va recomandam sa mizati pe goluri. Goluri ne asteptam sa vedem si la partida din Eredivisie dintre PSV si Feyenoord, 2 echipe ce practica un bun joc ofensiv.

Biletul zilei 13-04-2014

Otelul v CFR Cluj sansa dubla 1X
Liverpool v Manchester City ambele echipe dau gol
PSV v Feyenoord ambele echipe dau gol
DC545665

Statistica biletul zilei aprilie: 3 W – 7 L