Biletul zilei 13-03-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 4. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315319646271

Unul dintre cele mai interesante meciuri de joi este cel dintre echipa lui Chiriches (care din pacate nu va juca) si liderul din Portugalia, Benfica. Tottenham a aratat mari slabiciuni in aparare, mai ales la partida cu Chelsea, cand au pierdut cu 4:0. Portughezii pot profita de acesta slabiciune a gazdelor si pot produce surpiza, insa noi vom miza pe goluri in ambele porti.

Meci interesant intre Basel si Salzburg, 2 echipe bune, care fac legea in campionatele proprii insa cele 2 formatii nu prea au rivale acolo. Oaspetii au produs o supriza in runda precedenta cand au eliminat pe Ajax cu scorul general de 6:1. Nici gazdele nu au avut emotii in obtinerea calificarii, dupa un meci tur incheiat 0:0 Basel s-a impus pe teren propriu cu 3:0. Tinand cont ca avem parte de 2 echipe ofensive credem ca cel mai indicat pariu este “GG”. Ultimul meci de pe biletul nostru este unul foarte interesant, FC Porto va fi gazda celor de la Napoli. Stim ca italienii nu prea pun mare pret pe Europa League insa la Napoli este Rafael Benítez, un antrenor care doreste cu orice pret trofee, de aceea credem ca vor incerca marcarea unui gol pentru a avea un retur mai usor.

Biletul zilei 13-03-2014

Tottenham v Benfica ambele echipe dau gol
Basel v Salzburg ambele echipe dau gol
Porto v Napoli ambele echipe dau gol
DC3244543545