Biletul zilei 13-01-2014


Biletul zilei este format din 4 evenimente cu o cota totala de 7. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314727756958

Primul pariu de bilet este la ultimul meci din aceasta etapa de Premier League, este vorba de partida dintre Aston Villa care se afla la jumatatea clasamentului pe locul 11 si Arsenal Londra. Mizam pe victoria tunarilor care in deplasare au 7 victorii, cele mai multe alaturi de Tottenham. Un meci echilibrat vom avea intre vecinele de clasament: Sampdoria – Udinese, noi credem ca psf X este un pariu bun.

Tot “pauza sau final X” vom miza la singurul meci de astazi din Primera Division, acolo unde se vor intalndi din nou in doar cateva zile Villarreal si Real Sociedad, echipe ce au remizat in ultimele 3 confruntari directe, dar mai puteti incerca si pariul ambele echipe dau gol, cele doua echipe practica un bun joc ofensiv de aceea credem ca fata de partida de Cupa vor fi goluri. Ultima partida este din Serie A acolo unde Inter va primi vizita celor de la Chievo, meci in care vom paria pe goluri asa cum am vazut in ultima intalnire directa, peste 2.5 goluri este recomandarea noastra.

Biletul zilei 13-01-2014

Aston Villa – Arsenal 2 solist
Sampdoria – Udinese pauza sau final X
Villarreal – Sociedad pauza sau final X
Inter – Chievo peste 2.5 goluri
DC0453243