Biletul zilei 12-12-2013


Pentru joi avem un bilet format din 5 evenimente cu o cota totala de 8.89. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314409359277

Primul meci de pe biletul nostru este cel dintre Freiburg si Sevilla, oaspetii vin in Germania deja calificati pe cand gazdele vor trata cu seriozitate meciul pentru ca au nevoie de victorie pentru a prinde locul al 2-lea. Chiar si asa noi vedem un meci cu goluri in ambele porti la o cota de 1.60.

De la ora 22 Lazio va primi vizita celor de la Trabzonspor, cele 2 echipe ocupa primele 2 pozitii din grupa J, iar duelul de joi seara va decide ce echipa va termina pe primul loc, noi credem ca italienii se vor impune la pauza sau final. Ultimul meci pentru Pandurii in Europa va fi pe teren propriu contra celor de la Ferreira, un meci in care vom miza pe sansa dubla 1X, gorjenii credem ca vor dori sa iasa cu fruntea sus din Europa League.

In Grecia vom avea un meci foarte tare intre PAOK si Alkmaar, ambele echipe sunt deja calificate iar acest meci conteaza doar pentru stabilirea primei clasate, de aceea vom miza pe ambele echipe dau gol. Belgienii de la Waregem vor avea un meci destul de decisiv cu Rubin, noi credem in gazde care au nevoie de cel putin un punct pentru a ramane pe locul 2, punct ce nu poate fi extrem de greu de obtinut pentru ca oaspetii sunt deja calificati si nu mai pot pierde primul loc al grupei D.

Biletul zilei 12-12-2013

Freiburg – Sevilla ambele echipe marcheaza
Lazio – Trabzonspor pauza sau final 1
Pandurii – Ferreira sansa dubla 1X
PAOK – Alkmaar ambele echipe marcheaza
Waregem – Rubin sansa dubla 1X
cota8-ticket