Biletul zilei 12-11-2013


Astazi avem un bilet format din 3 evenimente cu o cota totala de 3.50. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314111051527

Astazi vom paria pe 3 evenimente din Tenis, la Polansky cu Smethurst ne asteptam la o victoria a lui Polansky care este net superior adversarului de astazi cam la toate capitolele: serviciu, forehand, backhand sau joc la fileu. De altfel, Smethurst este un zgurist la baza, avand ceva victorii pe hard indoor doar la nivel de Futures.

La meciul dintre Rice – Garanganga ne asteptam la o victorie a lui Garanganga care vine cu super-moral la acest turneu, a avut 3 zile la dispozitie sa se recupereze din punct de vedere fizic, iar stilul ultra-ofensiv de joc pe care-l practica ii va da mari batai de cap lui David Rice.

Ultimul meci de pe bilet este cel dintre Ghem – Andreozzi, la care vom paria pe un „2 solist” mizam aici pe motivatia lui Andreozzi care are numai 22 de ani fata de adversarul sau de astazi Ghem care are aproape 32 de ani si mai ales ca vine la un turneu total strain pentru el; acest detaliu consideram ca va cantari decisiv in deznodamantul meciului.

Biletul zilei 12-11-2013

Polansky – Smethurst 2:0 la seturi
Rice – Garanganga 2 solist
Ghem – Andreozzi 2 solist
bilet-marti-tenis