Biletul zilei 12-04-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 4. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315617794611

Cel mai tare meci al zilei vine din Bundesliga acolo unde campioana Bayern Munchen va primi vizita celor de la Dortmund care se afla pe locul secund. Bavarezii vin dupa prima infrangere suferita in acest sezon, 1:0 cu Augsburg, partida in care Guardiola a folosit multe rezerve, chiar jucatori de la echipa a 2-a. Cele 2 echipe au un moral diferit, Bayern a reusit calificarea in semifinalele Ligii Campionilor iar Dortmund a ratat dramatic calificarea. Credem noi ca o sa fie un meci frumos cu multe faze de poarta si goluri in ambele porti.

Va veni prima victorie a Petrolului cu Razvan Lucescu pe banca la meciul cu Gaz Metan ? Credem ca noi ca raspunsul este DA. Petrolistii au doar remize de la venirea noului antrenor si credem ca a sosit timpul pentru a obtine toate cele 3 puncte, mai ales ca adversarii de astazi nu se descurca deloc bine in deplasare, in precedentele 5 etape avand 3 infrangeri si 2 egaluri. Meci important sambata seara si in Cupa Angliei intre Wigan si Arsenal. Tunarii spera sa obtina primul trofeu dupa o pauza de mai bine de 7 ani. Tunarii nu trec printr-o perioada prea buna asta s-a vazut la ultimele partide din campuionat de aceea vom miza pe goluri in ambele porti.

Biletul zilei 12-04-2014

Bayern v Dortmund ambele echipe dau gol
Petrolul v Gaz Metan 1 solist
Wigan v Arsenal ambele echipe dau gol
DC4767324234

Statistica biletul zilei aprilie: 3 W – 5 L