Biletul zilei 12-02-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 3.43. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315028794889

Primul meci al zilei este un mare derby al Angliei, Arsenal va fi gazda celor de la Manchester United. Tunarii au pierdut in ultima etapa la scor cu Liverpool, iar diavolii rosii vin dupa 2 meciuri foarte proaste, infrangere cu Stoke in deplasare si egal pe Old Trafford cu Fulham. Arsenal are cea mai buna aparare de pe teren propriu, doar 6 goluri au incasat dupa 12 etape iar in precedentele 5 jocuri de pe Fly Emiretes nu s-au dat mai mult de 2 goluri. Fiind un meci atat de important mai ales pentru gazde nu credem ca vom vedea mai mult de 3 goluri.

Un duel important pentru ambele echipe vom avea intre Fulham si Liverpool, gazdele sunt pe ultimul loc si incearca sa se salveze de la retrogradare iar oaspetii sunt la 6 puncte de lider si incearca sa produca surpriza la titlu. Fulham trebuie sa atace daca vrea sa ramana in prima liga din Anglia, doar atacand si marcand vor reusi sa obtina punct/puncte, iar un gol in poarta cormoranilor nu ar fi imposibil, in 4 deplasari Liverpool a primit minim 1 gol per meci. Si la ultima partida de pe bilet ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti, Napoli va primi vizita lui AS Roma in mansa retur din semifinalele Cupei Italiei. Ca si in meciul tur noi credem ca vom vedea goluri multe, Napoli trebuie sa dea minim 2 goluri iar pentru asta va ataca inca din primul minut, de lucrul acesta va putea profita AS Roma.

Biletul zilei 12-02-2014

Arsenal v Manchester United sub 3.5 goluri
Fulham v Liverpool ambele echipe dau gol
Napoli v Roma ambele echipe dau gol
45FD2343