Biletul zilei 11-12-2013


Pentru ziua de miercuri avem un bilet format din 5 evenimente cu o cota totala de 7. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314398477155

Primul pariu de miercuri seara este la meciul dintre Altletico si Porto, gazdele sunt pe primul loc si sunt deja calificati iar oaspetii vin pentru cele 3 puncte de care au mare nevoie pentru a mai spera la locul 2. Ne este destul de greu sa mizam pe un rezultat final, de aceea vom miza pe ambele echipe dau gol asa cum s-a intamplat si la meciul din Portugalia.

Schalke va primi vizita celor de la Basel, un meci pe care gazdele trebuie sa il castige pentru a se califica in optimile Ligii Campionilor insa nemtii nu vor avea un meci usor contra celor de la Basel care au luat 6 puncte din meciurile cu Chelsea. Puteti incerca si victorie Schalke insa pentru siguranta va recomandam pariul „Schalke castiga oricare repriza”. Inca un meci din grupa E pe care vom paria este cel dintre Chelsea si Steaua, desi la gazde vor lipsi cativa jucatori importanti noi credem ca londonezii vor dori sa-si pastreze prima pozitie in grupa de aceea va recomanda victorie Chelsea cu handicap -1.5.

Unul dintre cele mai sigure pariuri de miercuri este cel pe victorie Dortmund in deplasarea de la Marseille nemtii nu pot lua in considere decat victoria pentru a merge mai departe. Ultimul meci de pe bilet este unul foarte tare si important pentru ambele echipe, este vorba de partida dintre Napoli si Arsenal, cele doua echipe se bat pentru primele 2 pozitii din grupa, insa tunarii au un mare avantaj pot chiar sa piarda acest meci insa noi credem ca un GG este pariul cel mai potrivit.

Biletul zilei 11-12-2013

Atletico – Porto ambele echipe dau gol
Schalke – Basel pauza sau final 1
Chelsea – Steaua victorie Chelsea cu handicap -1.5
Marseille – Dortmund 2 solist
Napoli – Arsenal ambele echipe dau gol
biletul-zilei-miercuri-cota-7