Biletul zilei 11.10. - Cota 4,45 din doua evenimente


Biletul zilei 11.10. – Cota 4,45 din doua evenimente

Din cele 8 meciuri din preliminariile Euro 2016 mi-au atras atentia doua, la care consider ca sunt cote exagerat de mari oferite de casele de pariuri. Este vorba de intalnirile Insulele Feroe vs Romania si Armenia vs Albania. Doar din ponturile de aceste meciuri avem pentru Biletul zilei o cota de 4,45!. In cazul in care aveti dubii la unul din cele doua pronosticuri propuse, il puteti inlocui cu Over 2,5 goluri la Serbia vs Portugalia, cota de asemenea extrem de generoasa, 2,55 la Unibet.

Biletul zilei 11.10.2015 – Cota 4.45 la Unibet

Nr. Eveniment Pronostic Cota Competitie
1 Insulele Feroe vs Romania Sub 2,5 goluri 1,91 Calificari Euro 2016
2 Armenia vs Albania Ambele inscriu 2,33 Calificari Euro 2016

Insulele Feroe vs Romania

  • Romania are nevoie de victorie pentru a se califica la Euro si pentru a nu depinde de rezultatul meciului Grecia vs Ungaria. Cu doar 3 zile inainte Romania a jucat ofensiv, a primit gol si a salvat in extremis partida, marcand golul egalizator in prelungiri. Cu siguranta Iordanescu va juca mult, mult mai prudent de aceasta data, obiectivul principal fiind sa nu ia gol. Si presupunand ca Romania nu primeste gol in Feroe, singura problema care se pune este daca reuseste sau nu sa inscrie golul victoriei. Daca va deschide scorul, Romania va tine de rezultat si sub nici o forma nu va incerca sa faca spectacol. Deci este meci de Sub 2,5 goluri, sau chiar de Sub 1,5 goluri!

Armenia vs Albania

  • Albania are neaparata nevoie de victorie, caz in care termina pe locul 2 si se califica in premiera la un turneu final. Deci oaspetii sunt obligati sa atace si sa inscrie. Armenia este ultima clasata si joaca doar pentru onoare. Avantajul gazdelor este ca joaca fara presiune si ca nu au nici un jucator indisponibil. In ofensiva vor fi Mkhitaryan, Ghazaryan si Movsisyan, jucatori ce vor profita de spatiile lasate de albanezi.

Nota: Serbia vs Portugalia este un alt meci in care cota de 2,55 pentru minim 3 goluri este extrem de atractiva. Serbia nu mai are nici o sansa la calificare si va juca doar pentru suporteri. Portugalia va fi foarte relaxata, avand deja asigurat locul 1 in grupa. Oaspetii joaca fara vedete, folosind doar rezervele. Sanse mari pentru multe goluri in acest meci.

<<<Biletul zilei 11.10.2015 – Cota 4.45 la Unibet>>>

BZ 11