Biletul zilei 11-02-2014


Biletul zilei de marti este format din 4 evenimente cu o cota totala de 4.19. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315018044581

Primul meci de pe bilet este unul foarte interesant, un derby pentru campionatul din Portugalia ce trebuia sa se dispute duminica, intre Benfica si Sporting. Gazdele nu au pierdut pana acum niciun meci pe teren propriu si nici nu credem ca se va intampla prea curand, desi oaspetii nu se descurca rau in deplasare avand doar o singura infrangere, noi totusi credem ca experienta celor de la Benfica se va vedea pe teren si vor obtine o victorie cu DNB. In Ligue 1 vom avea partida dintre Toulouse si Bastia, 2 echipe de mijlocului clasamentului fara pretentii la Europa dar si fara grijile retrogradarii. Gazdele au 3 egaluri in precedentele 4 meciuri de pe teren propriu asadar nu este exclus ca si in acest meci sa vedem un egal la pauza sa final.

Liderul Premier League Chelsea se va deplasa in aceasta etapa intermediara la echipa de pe locul 18 West Brom. Cu siguranta “albastrii” vor dori sa ramana primii si dupa acest joc de aceea noi credem ca victorie Chelsea este pariul zilei. La alt meci din P.L avem un duel interesant intre Cardiff si Aston Villa, 2 echipe din jumatatea a 2-a a clasamentului. Villa marcheaza destul de des in deplasare iar Cardiff nu are cea mai grozava aprare, de aceea credem ca DG2 este un pariu bun.

Biletul zilei 11-02-2014

Benfica v Sporting victorie Benfica cu DNB
Toulouse v Bastia pauza sau final X
West Brom v Chelsea 2 solist
Cardiff v Aston Villa oaspetii marcheaza
DC3456787654