Biletul zilei 11-01-2014


Biletul zilei este format din 5 evenimente cu o cota totala de 10.66. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314706419262

Primul pariu de pe bilet este 2 solist la partida dintre Hull City si Chelsea, noi credem ca oaspetii care trec printr-o perioada foarta buna nu se vor incurca de o echipa nou promovata. Echipa lui Chiriches Tottenham va primi vizita celor de la Crystal Palace, un meci care nu ar trebui sa ii puna probleme echipei din Londra, de aceea mizam pe 1 solist.

Un meci foarte echilibrat din Franta este Bordeaux cu Toulouse, ambele echipe se afla intr-o forma foarte buna de aceea credem ca pariul “pauza sau final X” este cel mai potrivit. Tot din Ligue 1 este si partida dintre Lyon si Sochaux, duel in care noi ne asteptam sa vedem o victorie a gazdelor si peste 2.5 goluri in meci, mai ales ca oaspetii au cea mai slaba aparare din campionat.

Meciul zilei vine din Spania acolo unde se vor intalni ocupantele primelor 2 locuri, Atletico Madrid si Barcelona, confruntare in care ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti, asa cum am vazut in ultimele partide disputate de Barcelona in deplasare.

Biletul zilei 11-01-2014

Hull City – Chelsea 2 solist
Tottenham – Crystal Palace 1 solist
Bordeaux – Toulouse pauza sau final X
Lyon – Sochaux 1 si peste 2.5 goluri
Atletico – Barcelona ambele marcheaza
DC034143