Biletul zilei 10-12-2013


Marti, 10.12.2013, avem un bilet format din 5 evenimente cu o cota totala de 6.54. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314387212682

Primul pariu de pe biletul nostru este la meciul dintre Benfica si PSG, oaspetii sunt deja calificati de pe primul loc si nu-l vor folosi pe starul Ibra’. Noi credem ca cei de la Benfica pot castiga acest joc foarte important pentru ei, dar pentru siguranta va recomandam 1 cu DNB (in caz de egal primim cota 1).

Inca un meci foarte important de maine este cel din Grecia dintre Olympiakos si Anderlecht. Oaspetii sunt pe ultimul loc in grupa, cu un singur punct si noi credem ca va ramane doar cu acel punct, desi la gazde va lipsi atacantul Mitroglou noi credem ca echipa grecilor are jucatori mai buni si poate castiga. Ultima clasata din grupa A Real Sociedad va primi vizita celor de la Leverkusen care au nevoie de victorie pentru a se califica in primavara Ligii Campionilor. Oaspetii nu vor avea un meci foarte usor de aceea noi vom paria 2 cu DNB.

In Turcia vom avea un meci tare, intre Galatasaray si Juventus, 2 echipe care se bat pentru locul al 2-lea din grupa. Gazdele in ultimul meci din Liga au jucat foarte prost cu Real Madrid desi au avut o buna perioada de timp cu un om in plus, totusi ei au pierdut cu 4:1. Oaspetii au aratat in ultima vreme o forma buna si noi credem ca astazi nu vor pierde, ba chiar pot castiga de aceea vom miza pe victorie Juventus cu handicap asiatic 0. Ultimul meci de marti seara este unul de 5 stele, 2 echipe care probabil vor sa ajunga in finala Ligii Campionilor, este vorba de partida dintre Bayern si City, in tur am avut un meci frumos cu multe goluri, de aceea „GG” este pariul nostru principal la meciul zilei.

Biletul zilei 10-12-2013

Benfica – PSG victorie Benfica cu DNB
Olympiakos – Anderlecht 1 solist
Sociedad – Leverkusen victorie Leverkusen cu DNB
Galatasaray – Juventus victorie Juventus cu DNB
Bayern – Manchester City ambele echipe marcheaza
biletul-zilei-marti-cota-6