Biletul zilei 10-11-2013


Astazi avem un bilet format din 6 evenimente cu o cota totala de 9. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314098902498

Primul eveniment de astazi este din Spania acolo unde Messi si compania vor juca pe terenul celor de la Betis, o partida la care ne asteptam ca Barcelona sa dea gol in ambele reprize. In alt meci din Primera Division la care vom paria este cel dintre nou promovata Villarreal si Atletico Madrid, cele doua formatii au demonstrat pana acum ca au un bun joc ofensiv asa ca vom paria „ambele echipe dau gol”.

In Italia avem meciuri interesante astazi, unul dintre ele este cel dintre Juventus si Napoli, o partida foarte tare in care ne asteptam la goluri in ambele porti. In alt joc din Serie A este meciul celor de la Fiorentina care vor primi vizita celor de la Sampdoria, partida in care vom miza pe victoria gazdelor intr-o cota de 1.40.

La super meciul din Premier League de astazi mizam pe un gol al tunarilor pe Old Traffor impotriva celor de Manchester United, si poate chiar o victorie la limita a lui Arsenal. Intr-un alt meci din Anglia disputat intre Sunderland si Manchester City vom miza pe valoarea si experienta oaspetilor intr-o cota de 1.40.

Sa speram ca astazi vom avea o zi buna, fara surprize! Bafta pariori !

Biletul zilei 10-11-2013

Betis – Barcelona oaspetii dau gol in ambele reprize
Fiorentina – Sampdoria 1 solist
Juventus – Napoli ambele marcheaza
Sunderland – City 2 solist
United – Arsenal oaspetii marcheaza
Villarreal – Atletico ambele marcheaza
bilet-duminica-cota 9