Biletul zilei 10-03-2014


Biletul zilei este format din 3 evenimente cu o cota totala de 4.44. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0315286940448

Primul meci de pe biletul nostru este ultimul din Spania, Real Sociedad va primi vizita celor de la Vallecano. Cele 2 echipe au obiective diferite, gazdele se afla in acest moment pe locul 6 si se lupta pentru un loc de Europa, pe cand oaspetii de pe locul pe care se afla acum (penultimul) nu mai pot spera decat la evitarea retrogradarii. Real credem noi ca poate profita de apararea slaba a oaspetilor care a primit cele mai multe goluri din campionat, asadar credem ca vedem goluri, minim 3 la numar.

Cel mai interesant meci de luni din Liga 1 este cel dintre ocupanta locul 2 Astra si Pandurii care se afla in prezent pe locul 4. Sansele ca oaspetii sa mai intre in TOP 3 sunt la fel de mari ca Astra sa castige campionatul, totusi credem ca giurgiuvenii nu vor avea un meci usor, credem ca gorjenii pot marca, asadar pariul nostru este ambele echipe dau gol. Ultima partida vine din Eerste Divisie acolo unde Emmen va fi gazda celor de la Graafschap. Cele 2 formatii ne-au oferit multe meciuri cu goluri in ultimele etape dar si in precedentele confruntari directe de aceea si astazi mizam tot pe goluri.

Biletul zilei 10-03-2014

Sociedad v Vallecano peste 2.5 goluri
Astra v Pandurii ambele echipe dau gol
Emmen v Graafschap peste 2.5 goluri
DC43983459864