Biletul zilei 10-01-2014


Astazi avem un bilet format din 3 evenimente cu o cota totala de 7.60. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314705846756

Primul eveniment de pe biletul nostru este din Ligue 1 acolo unde ocupanta locului 17 Montpellier va primi vizita celor de pe locul secund, Monaco. Pentru ambele formatii acesta este primul din campionat in 2014 asa ca noi credem ca pariul “GG” este destul de bun. In prima liga din Spania avem duelul dintre Granada si Valladolid, unde ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti, mai ales ca gazdele au primit gol in 5 din ultimele confruntari de pe teren propriu. Ultimul meci de vineri este din Portugalia unde vom avea un meci intre 2 echipe ce se bat pentru un loc de Europa League, este vorba de jocul dintre Braga si Guimaraes, partida in care noi ne asteptam sa vedem goluri, de aceea pariul “ambele marcheaza” este recomandarea noastra.

Daca astazi nu avem prea multe meciuri interesante in weekend vom avea super meciuri precum: Atletico – Barcelona sau Newcastle – Manchester City dar si multe altele.

Biletul zilei 10-01-2014

Montpellier – Monaco ambele echipe dau gol
Granda – Valladolid ambele echipe dau gol
Braga – Guimaraes ambele echipe dau gol
DC100405