Biletul zilei 1-02-2014


Biletul zilei este format din 5 evenimente cu o cota totala de 8.64. Codul pentru agentia SuperBet este acesta: W0314902379083

Primul meci de pe bilet este din Bundesliga, acolo unde se vor intalni 2 echipe ce cauta victoria de 3 etape in campionat. Ambele formatii vin dupa meciuri spectaculoase, cu goluri multe, Leverkusen a pierdut partida din deplasare cu Freiburg dupa ce la pauza a condus iar cei de la Stuttgart au fost aproape sa produca o surpriza in restanta de la mijlocul saptamanii cu Bayern. Credem ca cele 2 formatii vor fi preocupate sa dea gol si sa obtina o victorie, de aceea peste 2.5 goluri este pariul nostru. La meciul dintre Heracles si Breda ne asteptam tot la goluri, gazdele au 4 partide de over din ultimele 5 jucate pe teren propriu, iar oaspetii 5 din ultimele 5 jocuri din deplasare au facut over.

Din Premier League am ales meciul dintre Fulham si Southampton, gazdele au mare nevoie de punct/puncte pentru a se departa de zona retrogradarii pe cand oaspetii stau “linistiti” la mijlocului clasamentului fara pretentii la Europa dar si fara grijile retogradarii. Nu ar fi imposibil ca cei de la Southampton sa lase ceva puncte la Fulham, noi totusi o sa mizam pe pariul “gg”, asa cum s-au incheiat 4 din ultimele 5 deplasari ale oaspetilor. Hoffenheim si Hamburg, cele mai slabe defensive din Bundesliga se vor duela in incercarea evitarii retrogradarii. Ca si in partida tur ne asteptam sa vedem goluri multe, de aceea mizam pe goluri in ambele porti. Ultimul meci de pe bilet este tot din Germania acolo unde Schalke si Wolfsburg se vor duela in probabil cel mai tare meci al zilei, cele 2 echipe avand pretentii de Europa. Ambele formatii vin dupa meciuri cu multe goluri marcate, gazdele desi sunt favorite noi credem ca cei de la Wolfsburg vor pune probleme si vor reusi sa marcheze, mai ales ca in deplasare ei joaca foarte bine.

Biletul zilei 1-02-2014

Leverkusen – Stuttgart peste 2.5 goluri – miza 7/10
Heracles – Breda peste 2.5 goluri – miza 8/10
Fulham – Southampton ambele marcheaza – miza 7/10
Hoffenheim – Hamburg ambele marcheaza – miza 9/10
Schalke – Wolfsburg ambele marcheaza – miza 7/10
DC549342333
 

scris de Andrei