Biletul zilei 07.10. - Cota 5,75 din 4 evenimente


Biletul zilei 07.10. – Cota 5,75 din 4 evenimente

In asteptarea confruntarilor din preliminariile Euro 2016 am pregatit un Bilet al zilei format doar din meciuri din Liga a II-a, Romania, singura competitie a zilei interesanta pentru pariorii romani. La toate cele 4 meciuri selectate am mizat pe victoria gazdelor, acestea avand ca obiectiv promovarea in Liga I, in timp ce oaspetii isi propun doar salvarea de la retrogradare.

Biletul zilei 07.10.2015 – Cota 5,75 la Winmasters

Nr. Eveniment Pronostic Cota Competitie
1 Rapid CFR Suceava vs CS Balotesti 1 1,63 Romania, Liga a II-a
2 ASC Bacau vs ACS Berceni 1 1,40 Romania, Liga a II-a
3 CF Braila vs Ceahlaul Piatra Neamt 1 1,50 Romania, Liga a II-a
4 Gaz Metan Medias vs Ramnicu Valcea 1 1,68 Romania, Liga a II-a

Rapid CFR Suceava vs CS Balotesti

  • Rapid Suceava si-a propus si in sezonul trecut promovarea, a terminat pe locul 3, dar a cedat in play-off. CS Balotesti este o echipa modesta, fara jucatori nu nume in echipa si fara obiective importante. Moldovenii au 3 victorii pe teren propriu in tot atatea partide.

ASC Bacau vs ACS Berceni

  • Bacaul a terminat pe 5 in sezonul trecut, il are  pe Cristi Popovici ca antrenor din 2014  si se va bate si in acest sezon la promovare. In etapa trecuta a luat toate punctele la Otelul, astfel ca orice alt rezultat decat victoria ar fi o mare surpriza. Berceni este ultima clasata, fara victorie in acest sezon.

CF Braila vs Ceahlaul Piatra Neamt

  • CF Braila este liderul seriei I, in timp ce Ceahlaul este printre codase, cu 4 infrangeri consecutive. Nemtenii trec prin mari dificultati financiare si este posibil chiar ca echipa sa se desfiinteze.

Gaz Metan Medias vs Ramnicu Valcea

  • Gaz Metan si-a pastrat in mare lotul din sezonul trecut si este probabil cea mai puternica echipa din Seria a II-a. Cu Llullaku, Ciprian Petre, Munteanu, Sergiu Muth, Buzean, Todea, Figliomeni, Abrudan sau Florin Dan in echipa, Mediasul porneste favorita cu orice echipa din aceasta serie.

<<<Biletul zilei 07.10.2015 – Cota 5,75 la Winmasters>>>

BZ 07