Biletul zilei 05.10. - Cota 6,35 din 4 evenimente


Biletul zilei 05.10. – Cota 6,35 din 4 evenimente

Biletul zilei de ieri, 4 octombrie a fost unul castigator! Au fost 3 ponturi corecte si unul anulat, meciul Botosani vs ASA incheindu-se la egalitate. Puteti vedea acest bilet aici.  Pentru astazi am pregatit un bilet cu evenimente din Romania, Finlanda, Italia si Grecia, cota finala 6,35 la Unibet. Am ales din nou varianta cu returnarea mizei in caz de egalitate la 3 din cele 4 evenimente, cotele fiind in acest caz mai mici, dar sansele ca biletul sa fie „verde” mult mai mari.

Biletul zilei 05.10.2015 – Cota 6,35 la Unibet

Nr. Eveniment Pronostic Cota Competitie
1 Mariehamn vs Rovaniemi 2 DNB 1,67 Finlanda, Veikkausliiga
2 Petrolul vs ACS Poli Timisoara 1 DNB 1,65 Romania, Liga 1
3 Asteras vs Platanias 1 1,45 Grecia, Super League
4 Trapani vs Perugia 1 DNB 1,59 Italia, Serie B

Mariehamn vs Rovaniemi

  • Mai sunt 3 etape de jucat in Finlanda, Mariehamn este fara obiectiv, in timp ce Rovaniemi are neaparata nevoie de puncte, fiind in lupta pentru titlu.

Petrolul vs Poli Timisoara

  • Chiar daca este ultima clasata, Petrolul nu renunta la lupta pentru evitarea retrogradarii. Iar ca lot arata mai bine decat Poli, cu jucatori ca Pecanha, Marinescu, Ropotan, Nepomuceno, Dacian Varga sau Toto Tamuz. Timisoara vine dupa 4 meciuri consecutive fara infrangere, dar rezultatele sunt mincinoase (cel putin acel 1-0 cu Steaua).

Asteras vs Platanias

  • Asteras este echipa de Europa League, iar in meciul cu ultima clasata nu se pune decat problema scorului. 7 din cele 8 intalniri directe au fost castigate de Asteras.

Trapani vs Perugia

  • Trapani este redutabila pe teren propriu si trece si printr-o perioada foarte buna, fiind neinvinsa in acest sezon. Perugia vine dupa 4 meciuri fara victorie (in ultimele 3 nici nu a marcat) si nu poate spera la mai mult de un punct.

<<<Biletul zilei 05.10.2015 – Cota 6,35 la Unibet>>>

BZ 05