Biletul zilei 04.08 – Champions League tine capul de afis al zilei

Astazi se decid primele 4 echipe calificate in play-off-ul Champions League, echipe ce vor avea asigurata participarea in grupe indiferent de rezultatul din urmatoarea faza a competitiei (pierzatoarele din play-off vor juca in grupele Europa League). Pe Biletul zilei am selectat 3 ponturi din UCL si unul din confruntarea Real vs Tottenham din cadrul Cupei Audi.

Biletul zilei 03.08.2015 – Cota 6,71 la Winmasters

Nr.EvenimentPronosticCotaCompetitie
1Monaco- Young Boys11,43Champions League
2Molde – Dinamo Zagreb2 (AH 0)1,82Champions League
3Ajax – Rapid VienaPeste 2,5 goluri1,79Champions League
4Real Madrid – Tottenham11,44Cupa Audi

Ia 200 RON bonus si pariaza

Monaco – Young Boys

  • Iata jucatorii adusi de Monaco in aceasta vara: Ivan Cavaleiro de la Benfica (15 milioane de euro), Adama Traore de la Lille (14 milioane), Guido Carillo de la Estudiantes (9 milioane), Thomas Lemar de la Caen (4 milioane), Bahlouli de la Lyon (3,5 milioane), El Shaarawy de la Milan, Helder Costa de la Benfica si Mari Pasalic de la Chelsea, ultimii 3 veniti cu imprumut. Au ramas dintre cei vechi Moutinho, Martial sau Toulalan. Dupa un 3-1 in Elvetia, nu putem avea alt rezultat decat victoria lui Monaco si de aceasta data.

Molde – Dinamo Zagreb

  • Rezultatul de 1-1 este surprinzator chiar si pentru Molde, care traverseaza o forma slaba in acest moment. Dinamo Zagreb este obligata sa inscrie pentru a spera la calificare. Cu siguranta o va face, avand un lot net superior valoric. Mizam pe varianta cu returnarea mizei in caz de egalitate deoarece nu este exclus un rezultat de 1-1 la finalul primelor 90 de minute.

Ajax – Rapid Viena

  • In tur a fost 2-2, astfel ca Ajax se califica si la 0-0. Dar meciul este departe de a se termina cu acest scor. In primul rand Rapid Viena este obligata sa inscrie. In alta ordine de idei, Ajax nu stie sa se apere decat… atacand. Pronostic: peste 2,5 goluri.

Real Madrid – Tottenham

  • Real Madrid se apropie de final cu pregatirea si in mod normal ar trebui sa vedem pe teren cel mai bun 11, cel putin pana cand va avea un avantaj linistitor pe tabela. Cu Cristiano Ronaldo, Gareth Bale sau Karim Benzema pe teren, Realul este mare favorita in fata unui Tottenham ce nu a impresionat in amicalurile acestei veri. Iar inlocuitorii lor din ofensiva galacticilor sunt Isco, Jese sau James Rodriguez, jucatori capabili sa faca ravagii in defensiva lui Tottenham.

<<<Biletul zilei 03.08.2015 – Cota 6,71 la Winmasters>>>

Biletul zilei 04.08 - Champions League tine capul de afis al zilei

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

PONTURI Australian Open – provocare pentru Djokovic PONTURI Australian Open - provocare pentru Djokovic 22.01.2018Australian Open 🇦🇺 a ajuns la faza optimilor de finală și ne propune câteva meciuri extrem de interesante, în care cei considerați ...
Lista de recomandări – 21-01-2018 – Claudiu Hood Lista de recomandări - 21-01-2018! 15 evenimente menționate cronologic încât să vă fie ușor să le urmăriți!  Evenimentele sunt însoțite de pronostic atât în română cât și în engleză! Cota...
Biletul zilei – 21-01-2018 – Claudiu Hood Biletul zilei 21 Ianuarie 2018! Format din 4 evenimente! Casa de pariuri sportive online Netbet a implementat intervalele total goluri! Fapt ce mă bucură fiindcă vom folosi această platfo...