Biletul Liga 1 România - Claudiu Hood

Biletul Liga 1 România se dispută pe perioada a 3 zile! O cotă totală 11.35 propun cu șanse mari de reușită! Într-adevăr pronosticurile sunt îndrăznețe însă avem șansa noastră, la cererea urmăritorilor am creat acest bilet printr-o cotă 11+! Vom profita evident și live pe seama acestor 3 propuneri!

Recomand casa de pariuri sportive online BETANO!

CLICK AICI să vezi toate detaliile despre acest operator!

Liga1betano


Desi intrata pe piata online a pariurilor din Romania abia la inceputul anului trecut, casa Betano a avut un urcus destul de rapid in ceea ce priveste preferintele utilizatorilor. “Explozia” a venit o data cu turneul final EURO 2016, cand Betano a aratat tuturor oferta bogata de care dispune.

Oferta live, dar si cea pre-live reprezinta unul dintre multiplele puncte de atractie. La acestea se adauga transmisiunile live, pariurile antepost, insa si multe alte aspecte, care te vor face sa te indragostesti de Betano.  Dintre toate casele de pariuri online licentiate in Romania, cu siguranta Betano a avut cel mai fulminant urcus.


Recomand casa de pariuri sportive online Winmasters!

CLICK AICI să vezi toate detaliile despre acest operator!

winmasters


La inceput casa de pariuri online Winmasters nu a fost prea bine primita de utilizatori, din cauza unor aspecte ce nu tineau neaparat de pariuri. Este drept, nici oferta de pariuri sportive nu era una care sa te dea pe spate. Din fericire pentru ea, Winmasters si-a dat seama in timp util de nevoile pariorilor, modificandu-si vizibil oferta in ultimii doi ani.

Imbunatatirea vizeaza mai multe aspecte, unul dintre cele mai importante constituindu-l bonusul de bun-venit, care a suferit multe schimbari in ultima vreme, ajungand actualmente sa fie unul dintre cele mai mari din Romania. Unul dintre aspectele care ii determina pe jucatori sa-si deschida cont la Winmasters este posibilitatea de a propune pariuri proprii.


 

Biletul săptămânal 25 - 28 Septembrie 2018

Biletul Liga 1 România – Claudiu Hood


winmaster ponturi


 

Claudiu Hood

Vă urez mult succes și inspirație!

Plasează pariul