Biletul Europa League - 02-08-2018

Biletul Europa League - 2 August 2018 - este format din 5 evenimente, vă propun o cotă totală 4.53! În noul sezon 2018-2019 am bifat deja 4 bilete, este competiția mea preferată! Îmi doresc al 5 lea bilet câștigat în privința acestei competiții! Vom profita evident live în cadrul grupului Dracula Live Tips!

Recomand casa de pariuri sportive online – UNIBET!

CLICK AICI să vezi toate detaliile despre acest operator!


Unibet bonus


Unibet este cea mai apreciata casa de pariuri licentiata in Romania, castigand acest titlu pe merit. La asta contribuie si experienta de peste 20 ani pe piata pariurilor online, in tot acest timp Unibet deprinzand obiceiurile clientilor, incercand continuu sa isi imbunatateasca laturile pe care acestia pun accent.

Aici nu ne referim doar la oferta, care, dupa cum iti poti inchipui, este una foarte bogata, ci si la alte aspecte, pe care le vei descoperi mai jos. O simpla accesare a site-ului Unibet si o studiere atenta a acestuia, pentru a ii descoperi avantajele, va face sa te inregistrezi imediat la aceasta casa online.


De ce aici?

  • Ai aproximativ 30 000 transmisiuni sportive pe an.
  • De ce aiciOferta foarte bogata a evenimentelor sportive atat pre-live, cat si live.
  • Prezentare saptamanala de cote mai mari decat cele normale.
  • Oferirea constanta de promotii sportive pentru toata lumea.
  • Posibilitatea de a inchide pariul cand doresti (Cash Out).

Unibet Logo

Lista de recomandări 16 Septembrie - Partea 2a!

Biletul Europa League – 02 August 2018!Recomand casa de pariuri sportive online – Winmasters!

CLICK AICI să vezi toate detaliile despre acest operator!


La inceput casa de pariuri online Winmasters nu a fost prea bine primita de utilizatori, din cauza unor aspecte ce nu tineau neaparat de pariuri. Este drept, nici oferta de pariuri sportive nu era una care sa te dea pe spate. Din fericire pentru ea, Winmasters si-a dat seama in timp util de nevoile pariorilor, modificandu-si vizibil oferta in ultimii doi ani.

Imbunatatirea vizeaza mai multe aspecte, unul dintre cele mai importante constituindu-l bonusul de bun-venit, care a suferit multe schimbari in ultima vreme, ajungand actualmente sa fie unul dintre cele mai mari din Romania. Unul dintre aspectele care ii determina pe jucatori sa-si deschida cont la Winmasters este posibilitatea de a propune pariuri proprii.


winmaster ponturiWinmasters

Claudiu Hood

Vă urez mult succes și inspirație! Să fie al 5 lea bilet câștigător - Europa League în privința noului sezon 2018/2019!

Plasează pariul