Biletul Europa League - 14-08-2018

Biletul Europa League este format din 4 evenimente, Zenit și Atalanta sunt 2 echipe în care îmi pun mari speranțe joi! Avem un GG interesant Craiova-Leipzig și sper ca în returul dintre Basel și Vitesse golurile să nu lipsească după deziluzia din manșa tur, vom profita și Live pe seama fiecărei propuneri!

Recomand casa de pariuri sportive online – Sportingbet!

CLICK AICI să vezi toate detaliile despre acest operator!


Introducere

Sportingbet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din Romania, situandu-se in topul preferintelor pariorilor inca de pe vremea in care nu era obligatoriu sa dispui de licenta pentru a opera in tara noastra. Unele din principalele aspecte ce atrage lumea la Sportingbet sunt reprezentate de oferta pre-live, respectiv cea live, acestea nefiind insa singurele care ii determina pe utilizatori sa-si creeze cont aici.

In toamna anului trecut Sportingbet a migrat catre o platforma mai performanta, avand oarecare emotii despre cum va percepe publicul aceasta schimbare. Din fericire, feedbackurile au fost bune, Sportingbet ramanand un punct de referinta in ceea ce priveste pariurile online din Romania.


SportingBet

Biletul zilei - 20-09-2018 - Claudiu Hood

Sportingbet!

  • Interfata casei de pariuri este placuta ochiului.
  • ServiciiIdentificarea rapida a pariurilor dorite.
  • Prezentarea celor mai populare pariuri pe pagina principala.
  • Incarcarea documentelor de verificare direct pe site.
  • Trebuie sa urmezi doar doi pasi pentru a te inregistra.

Biletul Europa League – Sportingbet – Claudiu Hoodsportingbet

Claudiu Hood

Vă urez mult succes și inspirație!

Plasează pariul