Biletul Champions League - 01 August 2018

Biletul Champions League săptămâna aceasta este format din 4 evenimente, 4 meciuri ce se dispută în 1 August 2018, 4 întâlniri ce ne pot aduce un profit generos prin cota totală 6.37! Toate propunerile sunt bazate pe numărul de goluri, vom profita Live în cadrul grupului Dracula Live Tips precum v-am obișnuit!

Recomand casa de pariuri sportive online – Winmasters!

CLICK AICI să vezi toate detaliile despre acest operator!

winmaster ponturi


La inceput casa de pariuri online Winmasters nu a fost prea bine primita de utilizatori, din cauza unor aspecte ce nu tineau neaparat de pariuri. Este drept, nici oferta de pariuri sportive nu era una care sa te dea pe spate. Din fericire pentru ea, Winmasters si-a dat seama in timp util de nevoile pariorilor, modificandu-si vizibil oferta in ultimii doi ani.

Imbunatatirea vizeaza mai multe aspecte, unul dintre cele mai importante constituindu-l bonusul de bun-venit, care a suferit multe schimbari in ultima vreme, ajungand actualmente sa fie unul dintre cele mai mari din Romania. Unul dintre aspectele care ii determina pe jucatori sa-si deschida cont la Winmasters este posibilitatea de a propune pariuri proprii.


Meciul zilei - 25 Septembrie - 2018!

De ce aici?

  • Bonus de inregistrare destul de tentant, peste medie.
  • De ce aiciOferta substantiala de evenimente sportive live si pre-live.
  • O buna campanie de promotii sportive pentru toata lumea.
  • Posibilitatea de a plasa pariuri antepost (pe termen lung).
  • Transmisiuni sportive pe platforma Winmasters.

Biletul Champions League – Winmasters


Winmasters

Claudiu Hood

Vă urez mult succes și inspirație!

Plasează pariul