Biletul saptamanal

Lista de recomandări Sferturi Mondial - Claudiu Hood

Lista de recomandări din fotbal este formată din 4 evenimente. Au loc în cadrul sferturilor C.M. Qatar 2022, cu start vineri, la ora 17. Vă recomand să plasați și live folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Lista de Recomandări Mondial Betfair – 09-10-12-2022 – Claudiu HoodLista de recomandări are în componență 4 evenimente folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Betfair. Patru meciuri pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT și BOFT.


COTELE PE BETFAIR EXCHANGE SUNT MAI MARI! 

 ⇓⇓⇓ CUM SĂ FOLOSEȘTI BETFAIR EXCHANGE ⇓⇓⇓

Învață bazele pariatului pe Exchange sau îmbunătățește-ți cunoștințele cu aceste tutoriale scurte – CLICK AICI!

Betfair Exchange le permite clienților să parieze unii împotriva altora, și nu împotriva unei case de pariuri tradiționale. Asociind clienții, în loc să ia riscul asupra sa, Exchange oferă opțiunea de a plasa pariuri „contra”, pariind că ceva nu se va întâmpla.

Cum funcționează?

Betfair Exchange este cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. Aceasta urmează modelul bursei de valori, dar înlocuiește tranzacționarea de acțiuni cu cote de pariuri pe evenimente din lumea sportului, politicii și divertismentului.

Pe orice piață de pariuri, există două părți ale unui pariu. Pe de o parte, sunt cei care cred că un eveniment va avea loc (pariorii „pro”) și, pe de cealaltă parte, sunt cei care cred ca nu va avea loc (pariorii „contra”).

Pariurile clienților „pro” și ale celor „contra” sunt „confirmate” atât timp cât aceștia sunt de acord cu un preț (o cotă) pentru rezultatul evenimentului.

Fiecare casetă de pe ecranul Betfair arată cotele curente (sus) și lichiditatea disponibilă (banii) (jos).

Casetele albastre reprezintă cotele disponibile pentru pariurile „pro” (pariuri – ceva se va întâmpla), casetele roz arată cotele disponibile pentru pariurile „contra” (pariuri – ceva nu se va întâmpla).Exchange este palpitant pentru că totul se desfășoară în timp real, cu cote care fluctuează constant, pe măsură ce pariurile sunt oferite și confirmate. Casetele albe din stânga și din dreapta cotelor „pro” și „contra” evidențiază toate cotele care așteaptă să fie confirmate.

Deci, în cazul în care cota dorită nu apare sau există doar o sumă mică de bani disponibilă pentru pariere, reîmprospătează pagina și vezi cum se schimbă cotele.

Sau, și mai bine, stabilește-ți propriile cote și așteaptă ca un alt parior să îți confirme pariul.

Spre deosebire de mulți agenți de pariuri, Exchange îți va arăta toate regulile pentru o anumită piață; trebuie doar să apeși pe pictograma „i” din stânga sus.

Dacă vizualizezi o pagină de „cupon” cu un număr de piețe incluse pe mobil, va trebui să comuți la modul de vizualizare orizontal / să întorci telefonul pentru a vedea cotele „contra”.

Spre deosebire de agențiile de pariuri tradiționale, care oferă o cotă fixă, Betfair Exchange le permite clienților să solicite o cotă mai bună, dacă cea oferită nu le place.

O piață Exchange va afișa cotele oferite în orice moment în casetele albastre („pro”) și roz („contra”).

Pentru a solicita o cotă mai bună (cunoscută și ca „trimiterea unei comenzi”), pur și simplu faci click pe cotă, dar modifici cota manual, folosind săgețile de pe tastatură.

Pariul tău va fi plasat pe piață și în cazul în care este acceptat de un alt client, va fi confirmat la cota respectivă.


ponturi hood


In fiecare săptămână Betfair prezintă cote mult mărite pentru rezultatul unui eveniment, rezultate care în general vizează un meci de fotbal, însă mai sunt și excepții. La astfel de cote sunt eligibili doar clienții care nu au cont la Betfair și se vor înregistra până începe evenimentul cu cota mărită, introducând un cod bonus la înregistrare format din 4 litere și două cifre. Eventualul câștig va fi acordat sub forma de freebet.

  • cote mărite pentru clienții noi la evenimentele importante.
  • bonusuri la alegere pentru înscriere pe platforma de sport.
  • asigurare bilet Acca Edge.


La Betfair ai șansa să alegi mai multe tipuri de pariuri de la același eveniment pe un singur tichet.

Acest lucru îți poate oferi o șansă mult mai mare la un meci în care ai mare încredere și cunoști în mare masură cum o să decurgă partida. De exemplu poți alege rezultatul final, rezultatul la pauză sau într-un anumit interval, numărul de goluri la final sau la pauză, marcator, cornere, cartonașe si multe altele, toate aceste pariuri de la același meci pe un singur bilet.

La Betfair primim și pariuri combo deja pregătite de ei, pe care le folosim în cadrul Biletului zilei, Biletului săptămânal, Biletului de weekend și în cadrul Biletului în Cotă Mare săptămânal.


Unul dintre puținii operatori de exchange din lume și singura cas dintre cele ce au obținut licența de operare în România este Betfair. În România puțini pariori se pricep însă la Exchange, cei mai mulți preferând partea de Sportsbook, acolo unde avem parte de pariuri multiple. Acest brand nu a fost unul dintre favoritele utilizatorilor imediat după obținerea licenței în România, avea un anumit public mai aparte. În schimb după ce au început să introducă cotele mărite în premieră la noi în țară lucrurile s-au schimbat și lumea a început să vadă ce ofertă bună are și cât de ușor se poate paria de pe mobil.


Una dintre strategiile acestei case de a atrage constant un număr cât mai mare de utilizatori o constituie prezentarea săptămânală de cote mult mărite pentru o anumită opțiune a unui eveniment sportiv. De asemenea, să precizăm că Betfair dispune și de multiple transmisiuni sportive, acestea fiind doar câteva dintre motivele pentru care pariorii aleg Betfair.


  • Anglia – Franța este unul din evenimentele pe care le aștept cu mai mare interes!  Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online. O potențială victorie a selecționatei Angliei este cotată cu 3.05, egalul este cotat cu 3.40 și o potențială victorie a selecționatei Franței este cotată cu 2.50 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair 

În Ligile de Top la BETFAIR ai aproximativ 100 pariuri combo deja pregătite, cu cote de la 1.30 până la 100!

Cornere – Goluri – Marcatori – Cartonașe – combo pregătite și tu alegi ce vrei.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți! 

Profitați Live pe seama recomandărilor menționate!


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri